събота, 3 април 2010 г.

Движение за сексуална чистота в САЩ

В Америка бързо се разраства Движението за непорочност, съобщава The Times. Това са момичета, които дори не желаят да се целуват преди сватбата!Една от тях е 22-годишната Лорън Уилсон. Тя е красавица с дълги копринени коси и лукава усмивка, но съвсем не е съблазнителка.В своя град - набожния Колорадо спрингс, тя е нещо като кумир.Уважават я за нейната добродетелност. Тя не само че е запазила девствеността си до първата брачна нощ, но и дори не е позволила на съпруга си да я целуне, преди да се врекат пред Бога.Някои носят сребърен пръстен, символ на чистота във всички сфери на поведението.


Движението за непорочност организира и свой бал.

Под звуците на музика от холивудски филми, хванати за ръце, те се събират пред дървен кръст и дават своя обет за целомъдрие.


Учудваща е липсата на противоречия у тези момичета. Те не се опитват да изклинчат от училище и дори не се опитват да лъжат родителите си. С две думи - те са прелестни.

Един военен лекар, водейки двете си дъщери за ръка, се опита да обясни, че вирусът на СПИН е толкова силен, че може да проникне в тялото и през презерватив.


За момента Движението няма достатъчно история, за да се прецени дали браковете на тези млади хора са по-щастливи.

Периодът на ухажване при тях обикновено е кратък и бащите имат последната дума в решението за брак.

Публикувано от Angel Stefanov в 10:57 0 коментара
Етикети: Младежи, Морал, Новини, Семеен съветник, Семейство, СПИН
09 юли 2008, сряда

http://zadogradata.blogspot.com/

Няма коментари: